Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2018 03:36:52

Lamberts
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2018
Messages: 4

salomon sense marin tilbud

Family room øverste halvdelen av skoen er laget med salomon fjellsko herre puis hurtigtørkende pustende nett. Dette er laget med en hel kombinasjon av mesh & et lag av nylon, noe som gir ekstrem pustevne og slitestyrke. Smuss vil bli fjernet utav anti-rusk nettverket, noe som betyr ingen irritasjon fra dvelende deler av gjørme og grus. Snørene ser Salomon egen Quicklace, puis minimalistisk, men sterkt layout, lett å stramme & løsne. Komplett med en hel hudvakt og et raskt dreneringssystem, føle beskyttelse intended for både føttene og skoene.

Den øvre har en hel salomon sense marin tilbud syntetisk tåhette for beskyttelse. Denne skoen har en hel ikke-merket yttersåle laget scientif Contagrip? konstruksjon for tilgift trekkraft. Den har også SensiFIT? system for presis passform. Designet med avansert chassis, det gir pålitelig støtte. Skoen har en hel støpt skaft og EVA-injisert mellomsåle for demping komfort. Den har en die-cut OrthoLite? sokk liner & Climashield? Fôr for luktfri fot.

Den øvre har en syntetisk tåhette salomon xa pro 3d m+ billig intended for beskyttelse. Denne skoen har en ikke-merket yttersåle laget med Contagrip? konstruksjon intended for ekstra trekkraft. Den har også SensiFIT? system intended for presis passform. Designet scientif avansert chassis?, Det gir pålitelig støtte. Skoen har en støpt skaft & EVA-injisert mellomsåle for demping komfort. Den har en hel die-cut OrthoLite? sokk ship og Climashield? Fôr intended for luktfri fot.

Det hurtigtørkende enkeltlagsmasken er kombinert salomon x alp spry tilbud online scientif et nylonlag som gir ekstrem pusteevne og høy slitestyrke. Nettet gjør with luften kan gjennomsyre hele øvre delen av skoene, og gir fantastisk ventilasjon, slik at føttene blir kalde og komfortable gjennom hvilken aktivitet du har planlagt. I tillegg har den øvre delen puis følsomt system som container foten fra mellomsålen til låsesystemet, og gir en hel sikker, tettsittende og praktisk tilpasset passform rundt foten.

Hors ligne

 

Pied de page des forums