Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-03-2020 08:46:23

q71ub6v4
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-03-2020
Messages: 0

nike air max 1 blå hvid

https://www.sko-rabat.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/c/scarpe496.jpg
nike sko dame udsalg Air Max 1 er designet af den nu legendariske Nike-designer Tinker Hatfield, manden bag mange af Swooshs mest berømte sneakers samt mange af dine foretrukne Air Jordan-modeller. Selvom Nike's Air Sole-dæmpningsplatform var blevet brugt siden slutningen af ​​1970'erne, var det først i '87, at verden fik et kig inde i skoen på teknologien via et klart plastvindue eller "boble", der viste den kolonne Luftkammer inden i.

nike sko mænd 2020 Nike's Air Max 1 jubilæumsudgave blev første gang udgivet på Air Max Day 2017 til ære for den ikoniske silhuets 30-års jubilæum. Den mindermodel, der først blev frigivet i et originalt "University Red" -skema (den allerførste AM1-farve) og derefter i en aqua-iteration. Nu genindlæses Air Max 1-jubilæet i OG “University Red” -versionen igen. Denne Air Max 1 har en nubuck- og mesh-overdel med “Neutral Grey”, “University Red” og sprøde hvide paneler.

nike air max sko sort Designet er blevet frigivet i utallige nye farvekombinationer og materialer gennem årene, såvel som moderniserede rekonstruktioner. Det er endda blevet omdannet til en opstart. Det designet spawnede hele Air Max-kategorien til Nike, der stadig er i produktion i dag. Det fortsætter med at skubbe grænserne for komfort med større og bedre Air Max-bobler på modeller som Air VaporMax og Air Max 270. Silhuetten rangerer også højt som en af ​​de mest samlelige modeller til sneakerheads, fra sjældne originale par til eftertragtede begrænsede udgaver med kunstnere og anerkendte sneakerbutikker over hele kloden.

nike air max 1 blå hvid Hvis du har sagt Just Do It siden dag 1, er atmosfæren Nike Air Max 1 "We Love Nike" en sneaker, du har brug for i din samling. Kommer i et hvidt, kongeligt og gråt farveskema og fremhæves denne Air Max 1 med et tryk på sneakerbokse stablet gulv til loft, som ethvert ægte sneakerheads værelse. Denne atmos AM1 har kongeblå læderoverlays og har også en hvid mellemsål og en tri-farvet gummi ydersål.

https://www.sko-rabat.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums