Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-03-2020 06:00:28

august3lee
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-03-2020
Messages: 2

nike air vapormax plus tilbud

https://sneakerando.com/wp-content/uploads/2019/09/b461db91b6653ccda6c9294ed3b88074a2f3cfac.jpg
Tilføjet til nike zoom fly flyknit dame lineup, vil Swoosh frigive en helt ny grå farvevej begyndende i 2019. Dette vil være en af ​​få nye farveindstillinger tilgængelige i det nye år, der har Flymesh overdel parret med en ZoomX polstret sål . Dets øverste udføres i lysegrå, mens den har en mørkere nuance af grå på det store Swoosh-logo med hits af blå og rød overalt.
Inspireret af gammel kinesisk arkitektur og tekstiler har "City Collection" nike air max 90 dame sort kvinders sko et lyst mønster dedikeret til den pulserende by Shanghai.
En khaki og lyserød/hvid version af den nye nike air vapormax plus tilbud blev for nylig forhåndsvisning, og den uudgivne silhuet vises i en anden kommende farve i den klassiske kombination af hvid og sort. Denne opdaterede version af den originale model har en hvid Flyknit-overdel med kontrastfarvede sorte accenter, der bruges til sine mini Swooshes-logoer på siderne, hælbenken, tunge-branding og bagudtaget. En gennemsigtig VaporMax-sål fuldender det rene design helt.
Blandt de ovennævnte silhuetter, nedenfor, er et par nike react element 55 black crimson volt-løbere, der er perfekte til enhver entusiastens sæsonbetonede overgang, et frugtbart par Diadora-spark får os til at minde om de somre forbi, og et overset par Nike Humaras viste os, hvor stor denne silhuet var, og er stadig ud over det populære samarbejde med Supreme.
https://www.newdropstyle.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums