Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 19-05-2020 04:48:31

05x1mr28
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-05-2020
Messages: 1

Adidas Yeezy Yeezy 500 Bone White

https://i.frog.ink/qjKnUCNK/ectuputxoaec0fd_600.jpg


Precis som för paret när det gäller Skor Adidas Grå, är ​​den övre konstruerad av en blandning av mesh, mocka och läder, medan högvisande reflekterande rör ger låg synlighet och en adiPRENE mellansula ger klassisk komfort.


Ungefär som Skor Adidas Nya som nyligen träffade marknaden, toppar neoprenbubblor ut ur dess smöriga mockaoverlag, följt av en touch av tonade tumlade läder applicerade mot lagren närmast sin nu höjda fotled. Yttersulor lämnas strängade i en fullständig beige ton, och kanske drar tillbaka till ett element i "Blush" färgväg som har sitt ursprung i modellens existens.


Enligt sneaker insider YEEZY Mafia är Skor Adidas Dam planerad att släppas nästa månad. Skon sportar en all-over lavendelöverdel, bestående av nät, läder och mocka paneler satt ovanpå en dämpad adiPRENE   mellansula som har en yttersula i gummi. Perfekt för dig som vill lägga till en subtil färgpop i valfri look. Pastellskönheten är ett måste.


Medan den traditionella formen hålls Adidas Yeezy Yeezy 500 Bone White, utvecklas livsstilssilhuetten någonsin så lätt genom att byta material för att se mer i linje med vintersäsongen. Mesh-panelskonstruktioner som vanligtvis anländer i hela den övre bytas nu ut för nötkött lycra-syntetiskt material som lyser genom sina segmenterade fönster för en estetisk likhet med semesterpufferjackor. Färgpaletter hålls tro mot Yeezy DNA och väljer olika nyanser av tonala neutrala beige och avrundas nedåt med en klassisk yttersula i gummi.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums