Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-05-2020 05:05:43

l750by8w
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-05-2020
Messages: 0

adidas alphabounce beyond

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/4bfcf93827db494a85a6a86c004f8014_9366/Alphabounce_Beyond_Shoes_Grey_CG4765_01_standard.jpg
adidas sko dame salg Adidas Alphabounce EM blev designet med ydeevne i tankerne og blev oprettet ved hjælp af motion capture-teknologi til at bestemme, hvilke fodområder der irriteres eller begrænses under løb. Fokus på at fjerne disse distraktioner resulterede i en ultra-elegant silhuet, der ser så god ud, som den klarer sig. Alphabounce's soklignende overdel strækker sig og bevæger sig med foden, og arbejder sammen med den fulde længde Bounce mellemsål for at skabe en væskeende løboplevelse fra hælstræk til tå-off.

adidas sko mænd grøn Gå ud over hvad du tror, ​​du kan opnå i adidas alfabounce ud over løbende sneakers. Konstrueret med den silhuet, du kender og elsker, tager alfabetet ud over dit løb til nye niveauer med et alsidigt design, der giver dig mulighed for nemt at bevæge dig fra et opvarmningsløb til en tværtræningssession. Bounce ™ polstret mellemsål giver strøm til hvert trin, du tager, mens en sømløs Forgedmesh-overdel krammer din fod og understøtter hurtige bevægelser.

adidas sko sort hvid Adidas ALPHABOUNCE er skabt med FORGEDMESH-teknologi til en fyldig, understøttende pasform og tilbyder en række slanke, futuristiske præstationssko inspireret af atleter, der bruger løb for at få en fordel i deres spil. Letvægts og åndbar konstrueret mesh giver en tilpassbar soklignende pasform med BOUNCE ™ dæmpning, problemfri support og uovertruffen fleksibilitet. ALPHABOUNCE sko er designet til eksplosiv ydeevne og bygget til at fjerne afstanden og har også åndbar paneler, en støbt TPU torsionsstøtte og en konstrueret gummi ydersål for forbedret trækkraft.

adidas alphabounce beyond Surret omkring adidas AlphaBounce er ægte. Med Engineered Mesh som en ny detalje er udseendet let, frisk og let at elske. Du kan få mest muligt ud af din træning og nemt parre med størstedelen af ​​din gadestil. Den bedste del af denne makeover er det rene, opdaterede design. Meshet får dig til at føle dig som om du har på dig næsten intet, når du går, løber eller springer og kommer i colorways, der matcher det hele.

https://www.nicestilly.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums