Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-05-2020 03:55:28

9vmchxpm
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-05-2020
Messages: 0

Vans Sk8-Hi reissue

https://scene7.zumiez.com/is/image/zumiez/pdp_hero/Vans-Sk8-Hi-Reissue-Refract-Multi-%26-White-Skate-Shoes-_325698.jpg
Vans sko dame salg Sk8-Hi er muligvis en af ​​Vans 'mest ikoniske stilarter. Den første high-top designet til skateboarding, Sk8-Hi er både enkel og stilfuld i design, med den eftertragtede Sidestripe, der gør dem markante Vans. Med 2016 i markeringen af ​​50 års Vans har mærket sluttet sig til en række ikoniske personligheder for at mindes om Sk8-Hi; en sko, der ser lige så godt ud i dag, som den gjorde i starten af ​​1978.

Vans sko mænd grøn Fra ASICS til adidas til Nike, 2019 har bestemt været et stort år for genudgivelse af sneaker, og nu for at indpakke ting i årtiet har Vans fulgt efter ved at bringe sin psykedeliske “Refract Pack” tilbage til den ikoniske Sk8-Hi. Bestående af to farver, begge kommer med en mørklagt øvre kant som et lærred til et burst af livlige og farverige striber, der løber langs siderne. Den sort-solede silhuet frembringer varmere toner, der spænder fra røde til appelsiner til lilla, mens den hvid-solede iteration kan prale med farver fra hele regnbogens spektrum samt matchende hvid syning over hele kroppen.

Vans sko sort hvid En ny klassiker i fodsporene fra Old Skool, Sk8-Hi, der blev sprængt gennem dørene til Anaheim, Californien, der blev grundlagt i 1966 som Van Doren Rubber Company. Det, der var startet som en tilfældig doodle af Paul Van Doren, blev det repræsentative symbol på Vans i form af en stribe. Sammen med en håndfuld andre Vans Classics-stilarter forbliver Sk8-Hi som en vigtig ambassadør for sidestripe-æstetikken og Vans-mærkearven.

Vans Sk8-Hi reissue Nyt fra Vans California Collection, Sk8-Hi Cup i Black & Whisper White. Denne slanke version af Classic Sk8-Hi har en ny kopsåle til ekstra støtte og holdbarhed i modsætning til den traditionelle vulkaniserede sål. Foruden ekstra komfort giver koppsålen den klassiske form ekstra appel med den synlige tonalsøm. Hvis du er en skøjteløber, er de tekniske aspekter af denne sko store, og hvis du bærer dem tilfældigt, får du bonusen for ekstra komfort for bare at sparke rundt.

https://www.eastnewsline.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums